Nihayet açıklanacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Malatya adaylarının bu hafta sonuna kadar bir Genel Başkan Yardımcısının katılacağı toplantıyla açıklanacağını söyledi. AK Parti Malatya il teşkilatının organizasyonuyla 13 ilçe adayı için Yeni Kapalı Spor Salonunda partililerinde katılımıyla coşkulu bir aday tanıtım toplantısı gerçekleştirilecek.

Nihayet açıklanacak

ADAY TANITIM TOPLANTISI YAPILACAK

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Malatya ilçe belediye başkanlarının kim olacağına dair beklentiler sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada, Malatya’nın da aralarında yer aldığı büyükşehirlerde düzenlenecek aday tanıtım toplantılarına AK Parti Genel Başkan Yardımcılarından birinin katılacağını ve adayların 13 Ocak Pazar gününe kadar açıklanacağını dile getirdi.

ADAYLARI SEÇERKEN TİTİZ DAVRANDIK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, parti olarak belediye başkan adaylarının seçerken titiz davrandıklarını belirterek, “Bu işin ehli, liyakatlisi kim, kimin yüzü gülüyor, kimin kapısı açık, kim kesesinden yedirmiş, içirmiş, kesesinden ikram etmiş, adamlığıyla nam salmış ona baktık. Çünkü koyduğumuz arkadaşlar 5 sene orayı idare edecek. İyi birini koyarsak herkesi rahat ettirecek, millette rahat edecek” dedi.