Net Haber 14. Yayın Yılında

Değerli okuyucularımız. Gazeteniz Net Haber, Allah'ın izin vermesi, sizlerin de sadakatle takip etmesi sonucu yeni bir yaşına daha girmiş bulunmakta. Bunun için Rabbimize hamd ediyor, sizlere de bize verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz.

Net Haber 14. Yayın Yılında

 Bu sene ne yazık ki buruk bir şekilde kutluyoruz yeni yaşımızı. Önce deprem haberleriyle sarsıldık, sonra şehit haberleri ardından da bu melanet virüs salgınıyla yüz yüzeyiz. Her durumda da medyanın ve bilhassa yerel medyanın önemini yeniden idrak etmiş bulunuyoruz. Karşınıza doğru ve net haberlerle çıkma gayreti içerisindeyiz. Başımıza gelen olumsuz hadiseleri de güzel şeyleri de medya vasıtası ile öğreniyoruz. Biz de yerel bir medya kuruluşu olarak Malatya özelindeki hadiseleri sizlere net bir şekilde taşımaya çalışıyoruz. Hepimizin evlerimizde kaldığı bu günlerde Net Haber gazeteniz ve haber siteniz olarak daha özenli bir çaba içerisindeyiz. 

 Evde kalmak kolay değil. Hepimiz, hepimizin iyiliği için evde kalmaya gayret ediyoruz. Bunlar zor süreçler ve insan psikolojisine menfi manada tesir ediyor evde kalmak. Ama sabretmek zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Ne kadar sabırlı olursak o kadar zarar görmeyiz ve zarar vermeyiz. Bu süreçte ve geçirmek zorunda olduğumuz her süreçte gazeteniz Net Haber sizlere doğru ve net haberler verebilmek için yanınızda. 

 Net Haber'in 14. yılında, #evdekalmalatya #bizimlekalmalatya