Narkotik semineri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, sahada uyuşturucu satıcılarına yönelik son yılların en büyük mücadelesi verilirken, diğer yandan özellikle annelerin narkotik konuların da bilinçlenmesi için seminerler sürdürülüyor.

Narkotik  semineri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi İçişleri Bakanlığının başlattığı "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü KYK Yurt Müdürlüğünde görevli kadın personele yönelik En İyi Narkotik Polisi Anne projesi bilgilendirme semineri verildi. 

Uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme oluşturmak amacıyla düzenlenen seminer de annelerin çocukları ile ilgilenmeleri, çocuklarının davranışlarındaki değişimleri gözlemlemeleri ve arkadaş çevrelerini iyi tanımaları konusunda uyarılarda bulunuldu. 

Annenin çocuklarına karşı yaklaşımının önemine dikkat çekilen seminer de uyuşturucu maddenin tanımı, başlama nedenleri, madde bağımlılığı, bağımlılık döngüsü detaylıca anlatıldı.