Narin'i Koruyamadık!

Parti kurma hazırlıklarını sürdüren Yavuz Ağıralioğlu, Diyarbakır'da 19 gün sonra dere yatağında çuval içinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran için açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu, mevcut ceza ve infaz sistemlerinin toplum vicdanını rahatlatmadığını vurguladı.

Narin'i Koruyamadık!

Parti kurma çalışmaları devam eden Yavuz Ağıralioğlu, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında çuval içerisinde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın trajik ölümü üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu, "Bir evladımızı daha koruyamadık," diyerek mevcut ceza sisteminin caydırıcılığının yetersizliğine ve infaz sisteminin de verilen cezaları hakkıyla uygulatamadığına dikkat çekti.

Ağıralioğlu, açıklamasında, ahlak ve adalet sisteminin köklü bir değişime ihtiyaç duyduğunu belirtti. "Çocuklarımızı, canilerin elinden dere yataklarında çuvallar içinde bulmak değil; hiç kimsenin bu vahşeti işlemeye cesaret edemeyeceği bir sistemi kurmalıyız," diyen Ağıralioğlu, toplumun vicdanını rahatlatacak adımların atılması gerektiğini vurguladı.