MP kongresini yaptı

Millet Partisi (MP) Malatya İl Başkanlığı tarafından Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Başkanlığı kongreleri İl yapıldı. MP Malatya İl Başkanı Said Korkut, '31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Malatya İl teşkilatı olarak başta Malatya Büyükşehir Belediyesi ve 13 ilçe belediyesini alacağız' dedi.

MP kongresini yaptı

İl Başkanlığında düzenlenen kongreye, MP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Said Korkut, İl Başkan yardımcıları Kadir Akdağ, Orhan Kıranşan, Hikmet Ovacık, parti üyeleri, sivil toplum temsilcileri, BBP Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya ve vatandaşlar katıldı. Kongre öncesi açılış konuşmasını yapan Korkut, “Millet Partisi olarak bugün Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe kongrelerimizi yaparak 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde teşkilatı olarak Başta Malatya Büyükşehir Belediyesi ve 13 İlçe Belediyesini alacağız. Teşkilat olarak gece gündüz demeden partimize ve davamıza gönül veren dava arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışarak hep birlikte başaracağız. Millet Partisi olarak hiç bir zaman bu kapıdan vatan hainleri giremez ve çıkmamıştır. Bugün Partimize destek veren ya da vermeyen vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Millet Partisi Genel Başkanımız Sayın Aykut Edibali’nin bizlere toplantı sırasında hep söylediği bir söz vardır. Milletimizin gönlü kazanın, vatandaşlarımızla istişare halinde bulunun, hep doğrudan, haktan yana olun vatan hainlerini kesinlikle partimizden ve sizlerden uzak tutun. Türkiye Cumhuriyetine karşı her zaman olduğu gibi yine dış güçler tarafından PKK PYD FETÖ terör örgütleri vatanımız bölmek için hain saldırılar gerçekleştiriyorlar, bizler bunlara fırsat vermeyeceğiz. Hep beraber ve birlik içinde olacağız. İlçe başkanlığına seçilen arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Biz büyük bir aileyiz

Millet Partisi belediyeciliğini milletimize gösterip, aradaki farkı hep birlikte izleteceklerini söyleyen İl Başkan Yardımcısı Kadir Akdağ ise “Biz büyük bir aileyiz neden olmasın. Bizim yolumuz dikenli yoldur, ayağını seven, gelmesin değerli dava arkadaşlarım sivil toplum temsilcileri siyasi parti temsilcilerimiz ve misafirlerimiz buradan yüksek sesle söylüyorum, Türkiye Cumhuriyet Devleti her zaman olduğu gibi yine mazlum ve yardıma muhtaç olan insanlarımızın yanında, dün olduğumuz gibi bu günde olmak zorundadır. Doğu Türkistan'daki, zulme karşı hep birlikte beraber, karşı çıkmamız, kardeşlerimizin yanında olmamız gerekiyor, tek yumruk, tek vücut olmamız şart değerli dava arkadaşlarım. Ülke olarak bizler her zaman birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece kimse bizi yıkamaz” diye konuştu.  Yapılan konuşmalardan sonra Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe kongresine geçildi. Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Şener Uludağ, Battalgazi İlçe Başkanlığına Ömer Karakuş seçildi. Yeşilyurt İlçe Başkanı seçilen Şener Uludağ, seçimlerde partimizi daha iyi temsil etmek için göreve talip olduğunu belirterek, parti için gece gündüz demeden çalışacağını söyledi. Battalgazi İlçe Başkanı seçilen Ömer Karakuş ise, “Partimizi daha iyi temsil edeceğiz, seçimlere en iyi şeklinde hazırlanıyoruz teşkilat olarak 31 Martta 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Battalgazi Belediyesine talibiz inşallah” şeklinde konuştu.