MOTAŞ güzergahları değiştirdi 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ), 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının yarın başlamasıyla birlikte toplu taşımada güzergâh hatlarında değişiklik yaptığını duyurdu. 

MOTAŞ güzergahları değiştirdi 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ), sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “SAYIN YOLCULARIMIZIN DİKKATİNE Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile birlikte 11.09.2023 Pazartesi günü 17C Nikah sarayı - Üniversite hattına çalışan araçlarımız Hasanbey Cengiz Topel ve İpekci sokakta yıkımlar devam ettiği için Fahri Kayahan saat kulesinden Güney kuşak yoluna bağlanarak Çöşnük Kervansaray kavşağından Üniversite güzergahına devam edecek olup aynı güzergahta dönüş yaparak seferlerimizi başlatıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Sefer sayıları artan araçlar 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ), 2023-2024 eğitim ve öğretim yılına hazır olduklarını vurgulayarak, toplu taşıma sefer sayılarının arttığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile birlikte hatlarımızda araç ve sefer saatleri artırılarak düzenleme yapılmıştır. Düzenleme ve sefer saatleri artırılan hatlarımız;

2K- 2T -

4H - 5B

8D

11A -B 

13B -

17C -

20A -

25G -

29A 

153A  - 

400

404

406" olduğunu duyurdu. 

MOTAŞ güzergahları değiştirdi 
MOTAŞ güzergahları değiştirdi