Milletvekili Özer'e Fahri Hemşehrilik Beratı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 6 Şubat depremlerinde Malatya'da sorumlu olan eski Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer'e Fahri Hemşehrilik Beratı verildi. 

Milletvekili Özer'e Fahri Hemşehrilik Beratı

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından, 6 Şubat depremlerinde Malatya’dan sorumlu olan eski Milli Eğitim Bakanı, AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’i ziyaret ederek, deprem döneminde kentte vermiş olduğu hizmetlerden dolayı “Fahri Hemşehrilik Beratı” takdim etti. 
Konuyla ilgili sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Milli Eğitim Eski Bakanımız, AK Parti Ordu Milletvekilimiz, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer’e 6 Şubat depreminden bu yana ilimize vermiş olduğu desteklerden dolayı “Fahri Hemşehrilik Beratı” takdim ettik. Sayın Bakanımıza alakaları ve destekleri için Malatyalı hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.