MHP'de Gök dönemi

MHP Malatya İl Başkanlığında bayrak değişimi oldu. Milletvekilliği aday adaylığı için il başkanlığı görevinden istifa eden Samanlı, başkanlık makamını Başkan Yardımcısı Gökhan Gök'e devretti.

MHP'de Gök dönemi

MHP Malatya İl Başkanlığında devir teslim toplantısı gerçekleştirildi. İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen devir teslim toplantısında konuşan MHP Milletvekili aday adayı Mesut Samanlı, 3 yıldır görev yaptığı il başkanlığı makamını milletvekilliği için aday adayı olacağından parti tüzüğünün 94.maddesi gereği istifa etmek durumunda kaldığını ifade ederek, “30 yıldır bu partiye hizmet eden bir kardeşinizim. Hepiniz ile uzun yıllardır tanışıyoruz.  Gerek 3 yıllık Battalgazi İlçe Başkanlığı döneminde, gerek 3 yılık İl Başkanlığı döneminde daha yakın temas halinde çalışmalarda bulunduk.  Bu süre zarfında Malatya’mıza hizmet etmek adına Milliyetçi Hareket Partisinin bayrağını yükseklere taşımak adına hep birlikte gayretler gösterdik. İnşallah bundan sonraki süreçte de bir kardeşiniz olarak, bir evladınız olarak Allah nasip eder, sayın genel Başkanımız takdir eder, milletimiz de bizlere oy verirse TBMM’de hem sizleri, Malatyalıları temsil etmek için, hem de bir Malatya sevdalısı olarak Malatya’nın derdine derman olmak adına mecliste görev almak için yola çıktık” dedi.
Emaneti teslim alıyoruz
MHP Malatya İl Başkanlığına ataması gerçekleştirilen, Gökhan Gök ise, “Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın’ın önerisi, bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin talimatları ve tensipleri doğrultusunda bugün itibariyle Malatya İl Başkanlığı görevine atanmış bulunuyorum. Mesut Samanlı Başkanımızın Milletvekili Aday Adayı olması münasebeti ile boşalan İl Başkanlığı koltuğunda inşallah teşkilatımız ile birlikte yine sahada organizasyonlarımızı tesis edeceğiz. Bugün burada sadece bir İl binasını teslim almıyoruz. Biz bugün burada gerek sahada, gerek organizasyonları ile Türkiye’nin en başarılı teşkilatını teslim alıyoruz. Biz bugün burada önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben düsturu ile vücut bulmuş dualı hareketimizin kıymetli mensuplarının emanetini teslim alıyoruz. Yüce Türk milletinin ideallerini teslim alıyoruz. Çıktığımız bu yolda rabbim bizleri utandırmasın. Birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Mesut Başkanımıza da bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolay tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.