Mezarlığın hali içler acısı

Malatya'da son günlerde akşamcıların ve madde bağımlılıklarının meskeni haline gelen Kuyuönü Mezarlığının içler acısı hali vatandaşın tepkisine neden oldu.

Mezarlığın hali içler acısı

Vatandaşlar, daha önce defalarca yetkililere şikayette bulunduklarını ancak herhangi bir önlem alınmadığını söyledi. Bayramda pek çok kişinin ziyaret edeceği mezarlıkta içler acısı bir görüntü oluştu.
Malatya'da Kurban Bayramı'nda mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar, Kuyuönü Mezarlığında içler acısı görüntüyle karşılaştılar. Defin işleminin yapılmadığı mezarlıkta ortaya çıkan sessizlik akşamcıların ve madde bağımlılarının işini daha kolay hale getirdi.
Yeşilyurt ilçesi Cemal Gürsel Mahallesinde bulunan Kuyuönü Mezarlığında son günlerde akşamcıların ve madde bağımlılıklarının meskeni haline geldi. Kurban bayramında mezarlık ziyaretine gelenler gördükleri manzara karsısında şaşkına dönen vatandaşlar, daha önce defalarca yetkililere şikayette bulunduklarını ancak herhangi bir önlem alınmadığından şikayet ettiler.  
Denetimlerin yetersiz olduğunu ifade eden vatandaşlar, mezarlığı mesken edinen madde bağımlısı kişilerin ve geceleri kendilerinden geçince mezar taşlarını talan etmesinden endişeli. Vatandaşlar, yetkililerden bu rezalete dur demelerini bekliyorlar.