Mavi Vatan İçin Fedakarca Görev Yapıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Preveze Deniz Zaferi'nin yıl dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü vesilesiyle yaptığı paylaşımda, Kaptanıderya Barbaros Hayreddin Paşa'yı ve kahraman şehitlerimizi şükranla anarken, Mavi Vatan'da görev yapan denizcilere selam gönderdi.

Mavi Vatan İçin Fedakarca Görev Yapıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Preveze Deniz Zaferi'nin yıl dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü'nü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Erdoğan, Akdeniz’i Türk gölü haline getiren Preveze Deniz Zaferi’nin tarihi önemine dikkat çekerek, Kaptanıderya Barbaros Hayreddin Paşa’yı ve tüm kahraman şehit ve gazilerimizi şükranla andığını belirtti.

Paylaşımında, Deniz Kuvvetleri Günü vesilesiyle Mavi Vatan’da fedakarca görev yapan tüm denizcilere selamlarını ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Akdeniz’i Türk gölü haline getiren şanlı Preveze Deniz Zaferi'nin yıl dönümü ile Deniz Kuvvetleri Günü'nü tebrik ediyor, Kaptanıderya Barbaros Hayreddin Paşa ile birlikte kahraman şehit ve gazilerimizi şükranla yad ediyorum. Mavi Vatan'ımızda fedakarca görev yapan tüm denizcilerimize selamlarımı iletiyorum” ifadelerine yer verdi.