MASKİ'den Dedeköy'e Hızlı Altyapı Hamlesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü, Akçadağ Dedeköy Mahallesi'nde 2.700 metre içme suyu ve 1.000 metre kanalizasyon hattı inşa ederek altyapı hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

MASKİ'den Dedeköy'e Hızlı Altyapı Hamlesi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kentin kırsal bölgelerinde altyapı hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Akçadağ ilçesine bağlı Dedeköy Mahallesi’nde toplamda 3.700 metrelik altyapı çalışması gerçekleştirildi. Deprem sonrası inşa edilen köy konutlarının altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan çalışmada 2.700 metre içme suyu ve 1.000 metre kanalizasyon hattı döşendi.

MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen, çalışmanın hızlı bir şekilde tamamlandığını belirterek, “Dedeköy Mahallesi’nde vatandaşlarımızın taleplerini kısa sürede karşılayarak altyapı çalışmalarını titizlikle yürüttük. Hedefimiz, Malatya’nın her bölgesinde kaliteli hizmet sunmak ve deprem sonrası yapılan konutların altyapısını güçlendirmek” dedi.

Mahalle Muhtarı Mustafa Çubuk da MASKİ’nin hızlı ve etkili çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek, “Müracaatımızı yaptık ve sadece 3 gün içinde çalışmalar başladı. Büyükşehir ve MASKİ’ye teşekkür ederiz” diye konuştu.

Bu altyapı yatırımıyla, köyde yaşayan vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesi hedefleniyor. MASKİ, çalışmalarını Malatya’nın diğer ilçelerinde de aralıksız olarak sürdürüyor.