Malatya'nın başına gelen benimde başıma geldi

Rıdvan Dilmen, Yeni Malatyaspor'daki corona virüs vakasını yorumlarken kendisinin de Mart ayında corona virüs testi yaptırdığını ve sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

Malatya'nın başına gelen benimde başıma geldi

Rıdvan Dilmen Mart ayında corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Rıdvan Dilmen, Yeni Malatyaspor'daki corona virüs vakasını yorumlarken kendisinin de Mart ayında corona virüs testi yaptırdığını ve sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. Daha sonraki iki testinin negatif olduğunu söyleyen Dilmen, karantinaya girip sadece güvendiği doktorlarla haberleştiğini anlattı. Rıdvan Dilmen NTV'deki %100 Futbol programında bilinmeyen corona virüs hikayesini anlattı. Mart ayında virüs testi yaptırdığını söyleyen Dilmen, o dönem testinin pozitif çıktığını açıkladı. Dilmen, "Kendimi hemen karantinaya aldım. Güvendiğim doktorları aradım ve bir süre bekledim. İkinci testim negatif çıktı. 14 gün sonra bir daha yaptırdık, o da negatif. Kısacası testlerde de hata payı var. Bence Malatyaspor'daki vaka da bu nedenle küçük çapta atlatılmıştır" dedi.
Hocam bir test daha yaptır
Dilmen, Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman'la konuşmasını da şöyle anlattı: "Malatya'da vakalar çıkınca Hikmet Karaman'la konuştuk. Hocaya, 'sağlık önemli ama bu çok yeni bir virüs. Testler de değişebiliyor. Bir kez daha test yaptır' demiştim. Benim mart ayında yaşadığım da öyle."