Malatyalıların Yaşam Seviyesi Artacak

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı Mahallesi'nde yol çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, 'Hep birlikte çalışarak ilçemizin yaşam seviyesini artıracağız' dedi.

Malatyalıların Yaşam Seviyesi Artacak

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarını inceledi.

Malatya'da yaşam seviyesi artacak

Bölgede gerçekleşen çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Geçit, vatandaşlara güvenli, kaliteli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunmak adına ilçenin her noktasındaki deforme olmuş yollarda sıcak asfalt serim çalışmasının yapıldığını ifade etti.

Malatya'da yaşam seviyesi artacak

Vatandaşlara daha konforlu ulaşım sağlayacaklarını vurgulayan Geçit, Yeşilyurt’da yaşam seviyesinin artacağını belirtti. Geçit, şunları kaydetti:

Malatya'da yaşam seviyesi artacak

“Daha modern ve kullanışlı yollar için çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı saha ekiplerimiz, ilçemize değer katan yatırımların altına imza atmaya devam ediyorlar. Açılan ve genişleyen yollarda sıcak asfalt serim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren ekiplerimiz, vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunuyorlar. Yeni yol projeleri ve asfalt çalışmalarıyla yollarımızı daha modern ve dayanıklı hale getirirken, halkımızın memnuniyetini en üst seviyede tutuyoruz. Hemşehrilerimizin daha konforlu yollarda ulaşım sağlamaları için tüm birimlerimiz ile birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Yeşilyurt’umuza yakışır yollar yapmaya devam edeceğiz. Bostanbaşı’nda aşırı kullanımdan dolayı yıpranan yollarımızı baştan aşağıya yenileyerek araç ve yaya trafiğini daha kullanışlı ve sağlıklı bir görüntüye kavuşturmuş oluyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı kullanımlar olsun, hep birlikte çalışarak ilçemizin yaşam seviyesini artıracağız.”