Malatyalıların hizmetindeyiz

Geçtiğimiz günlerde Malatya PTT Başmüdürlüğüne atanan Hüseyin Zaif, Malatya PTT Başmüdürlüğünün, 10 merkez, 25 şube 1 mobil araç ve 22 acente, 36 adet ATM 91 araç ve 342 personeli ile posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde Malatyalıların her daim hizmetinde olduklarını söyledi.

Malatyalıların hizmetindeyiz

Geçtiğimiz günlerde Malatya PTT Başmüdürü Mustafa Coşkun’un yerine Malatya PTT Başmüdürlüğüne atanan Hüseyin Zaif, yeni göreve ile gazetecilere ilgili değerlendirmelerde bulundu. Zaif, Posta ve Telgraf Anonim Şirketi'nin (PTT), yenilikçi bakış açısıyla, teknolojik yatırımlarını, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışı ile ürün ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün arttırdığına dikkat çekti. 

PTT hizmet çeşitliliğini her geçen gün arttırıyor

Zaif, PTT'nin iki asra yakın tarihini tecrübesiyle birleştirdiğini ifade ederek, "Geçmiş ve gelecek arasında uzanan bir köprü kuran PTT olarak, yenilikçi bakış açısıyla, teknolojik yatırımlarımızı, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışı ile de ürün ve hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün arttırmayı sürdürüyoruz. Türkiye’nin en köklü kurumları arasında yer alarak, posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz.  Posta sektörünün yanı sıra bugün bilgiyi anında paylaşabilen ve küreselleşen bir dünya pazarında söz sahibi olmak için iddialı olduğu sektörlere odaklanan bir kurum olmayı hedefliyoruz. Vatandaşların daima yanında olan gücünü milletinden alan bir yaklaşımla; Başmüdürlüğümüz 10 Merkez, 25 Şube ve 1 Mobil araç ile 22 acente olmak üzere toplam 58 adet işyerinde Malatyalı hemşerilerine hizmet vermektedir. Ayrıca 36 adet ATM ile farklı lokasyonlar da bankacılık işlemleri yürütülmektedir" dedi. Malatya PTT Başmüdürlüğü'nün 91 araç ve 342 personeli ile Malatyalı hemşerilerinin her daim hizmetinde olduğunu dile getirerek, "Pandemi döneminde de görevini gerek gişe gerekse dağıtımda sorunsuz ifa etmiştir.  Bugüne kadar Başmüdürlüğümüz de görev almış çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Benden önce görev yapan Başmüdürümüz Mustafa Coşkun’ a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunarım. Aldığımız bayrağı daha yukarlara taşıma adına ben ve çalışma arkadaşlarım Malatyalı vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. Bu vesile ile bizleri ziyaret etmeniz memnuniyetle karşılanmıştır" diye konuştu.