Malatyalılardan tam destek
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt ilçesine bağlı Topsöğüt Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldiler. Kalabalık tarafından coşkuyla karşılanan Er ve Geçit, tek tek tüm vatandaşlarla tokalaşırken çocuklara da hediyeler verdiler.

Göreve geldiklerinde insan yaşamını her şeyin üstünde tutacaklarını ve imar konularında bu yönde çalışmalar yapacaklarını da belirten Prof. Dr. Geçit, bir daha böyle acıların yaşanmaması adına tüm önlemleri alacaklarını kaydetti.
Belediyeler arası uyum içerisinde çalışacaklarını da dile getiren Geçit, “Sami Başkanımızın öncülüğünde bu şehri ayağa kaldıracağız. Sizlerin oylarıyla geldiğimiz bu makamlarda herkes ile uyumlu çalışıp şehrimizi biran önce ayağa kaldıracağız. Ben inanıyorum ki en geç 2 - 2,5 yıl içinde depremin tüm etkilerini ortadan kaldıracağız” diye konuştu.