Malatyalılardan tam destek
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt ilçesine bağlı Topsöğüt Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldiler. Kalabalık tarafından coşkuyla karşılanan Er ve Geçit, tek tek tüm vatandaşlarla tokalaşırken çocuklara da hediyeler verdiler.

“Bu seçimler şehrin geleceğini belirleyecek”
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ise Malatya’nın 2002’den beri Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye her zaman destek verdiğini belirterek, Malatyalıların bu seçimlerde de aynı destek ile Cumhur İttifakı’nın yanında olacağına inançlarının tam olduğunu söyledi.
Bu seçimlerde verilecek kararın şehrin önümüzdeki 100 yılının inşası için çok önemli olduğunu dile getiren Geçit, oy verirken adayların mutlaka en iyi şekilde mukayese edilmesi gerektiğinin de altını çizdi.