Malatyalılar sessiz kalmayacak!

İsrail'in Gazzelilere yönelik son saldırılarını kınamak ve bu saldırılara tepki göstermek isteyen Malatyalılar, Kürecik NATO Radar Üssü önünde bir araya gelerek protesto gösterisi düzenleyecek.

Malatyalılar sessiz kalmayacak!

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 236 gündür aralıksız devam ederken ordunun Gazze'nin güneyindeki Refah'a yönelik saldırıları sürüyor. Saldırılarda en az 15 bin 328'i çocuk, 10 bin 171'i kadın olmak üzere 36 bin 171 Filistinli öldürüldü, 81 bin 420 kişi yaralandı. Enkaz altında hala binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor. Saldırılar tüm hızıyla devam ederken,  tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’nin her ilinde de protestolar düzenleniyor.

Malatyalılar sessiz kalmayacak!

236 gündür devam eden abluka ve saldırılara tepki gösteren Malatyalılar, yarın saat 19.00'da Kürecik'te bulunan NATO Radar Üssü önünde bir araya gelerek basın açıklaması düzenleyecek.Yapılacak basın açıklaması ile İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kınanacak ve bu vahşete son verilmesi için uluslararası topluma çağrıda bulunulacak.