Malatyalılar dikkat! Artık her hafta toplanılacak! 

Malatya Battalgazi Belediyesi, vatandaşların sorunlarını çözmek adına yeni uygulamayı hayata geçiriyor. Buna göre, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, her hafta bir mahallede vatandaşlarla buluşarak sorunları not edip kısa sürede çözeceklerini ifade etti.

Malatyalılar dikkat! Artık her hafta toplanılacak! 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Hanımınçiftliği Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.Vatandaşların sorunlarına yönelik yeni bir uygulamayı hayata geçireceklerini ifade eden Taşkın, bu uygulamanın mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarına daha hızlı ve etkin bir şekilde çözüm üreteceğini vurguladı. 

Malatyalılar dikkat! Artık her hafta toplanılacak! 

Mahallede yaşayan vatandaşlarla görüşen bulunan Taşkın, sorunları tek tek not aldıklarını ve çözeceklerini kaydederek,“Bugün yine her Cuma olduğu gibi bir mahallemizdeyiz. Bu Cuma Hanımınçiftliği Mahallemize geldik ve sizlere misafir olduk. İnşallah bundan sonra da her Cuma başka bir mahallede olacağız. Bugün sorunları dinlemek ve çözüm bulmak için buradayız. Eski bir belediye olması hasebiyle büyük bir mahalledeyiz. Bu sebeple bölgedeki muhtarlıklarımızı davet ettik. Hem büyükşehir belediyemizden, hem de bugün burada olan daire başkanlarımız, başkan yardımcılarımız ve ilgili yetkililerimizle birlikte sorunları ele alacağız. Buradaki arkadaşlar da her bir notu alacak ve bizlerde çözeceğiz inşallah’’ dedi.

Malatyalılar dikkat! Artık her hafta toplanılacak! 

“Sıkıntılar büyük”

Amaçlarının sıkıntıları bir an önce çözmek olduğunu belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise, ‘’Bir yandan belediyenin temel işleri devam ediyor, onları yürütüyoruz. Bir yandan da Çevre Şehircilik, Emlak Konut, TOKİ ile irtibat halinde olarak şehri bir an önce ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Sıkıntılar büyük, bunun farkındayız. Bugün konuşmaya değil, sizleri dinlemeye geldik. Arkadaşlarımız gereken notları alacaklar. Hem kendi ekibimiz, hem Bayram Başkanımızın ekibi sorunları not alacaklar. Ve bizlerde o sorunları çözmek için çaba sarf edeceğiz” diye konuştu.

Malatyalılar dikkat! Artık her hafta toplanılacak!