Malatyalı Vücut Geliştirmecilerden Büyük Başarı!

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreş Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Türkiye Ohannes Margosyan Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası milli takım seçmelerinde Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarı elde etti.

Malatyalı Vücut Geliştirmecilerden Büyük Başarı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcuları Çağrı Adıyaman, Ali Emre Koçyiğit ve Murat Bahşi, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreş Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Türkiye Ohannes Margosyan Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası milli takım seçmelerinde büyük bir başarı elde etti.

Malatyalı Vücut Geliştirmecilerden Büyük Başarı!Başarılı sporcular ve antrenörleri, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette İl Müdürü Kayhan, sporcuları ve antrenörlerini tebrik edip başarılarının devamını diledi. Sporculara çeşitli hediyeler de takdim etti. Kayhan, Malatyalı sporcuların her alanda olduğu gibi sporda da önemli başarılara imza attığını söyledi. Sporcuların Avrupa Şampiyonası'nda da Malatya'yı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade etti.

Malatyalı Vücut Geliştirmecilerden Büyük Başarı!

Dereceye Giren Sporcular

Çağrı Adıyaman (1.ci)
Ali Emre Koçyiğit (2.ci)
Murat Bahşi (3.cü)