Malatyalı hanımlar için iftarın son gününde menünüz hazır!
Ramazan ayı boyunca sizlere günlük iftar menüsü hazırladık, ramazanın son gününde de, Malatyalı ev hanımları için özenle hazırlanan iftar menülerini sizler için hazırlıyoruz. Bugün nefisyemektarifleri.com ustalarından özel tariflerle iftar sofralarınızı adeta dolu dolu şenlendiriyoruz.

Tahinli Cevizli Baklava Tarifi Nasıl Yapılır?
Öncelikle şerbeti için; bütün malzemeyi tencereye alın, 10 dakika yüksek ateşte kaynatıp ve soğuması için bir kenara alın.
Tezgaha 2 adet baklavalık yufkayı alın.
Üzerine 1-2 yemek kaşığı kadar tahini dökün, ardından ince kıyılmış bolca ceviz serpiştirin.
Daha sonra ince oklavayla rulo şeklinde sarıp oklavayı çıkartın.
Tereyağını eritin üzerindeki oluşan köpükleri alalın.
Bir fırça yardımıyla hazırladığınız baklavaya sürün.
180 derecelik fırında nar gibi kızarana kadar pişirin.
İlk sıcaklığı çıkan tatlımıza soğuk şerbeti dökün.
Afiyet olsun.