Malatyalı hanımlar için 18. gün iftar menüsü hazır!
Ramazan ayı boyunca, Malatyalı ev hanımları için özenle hazırlanan iftar menülerini sizler için hazırlıyoruz. Bugün nefisyemektarifleri.com ustalarından özel tariflerle iftar sofralarınızı adeta dolu dolu şenlendiriyoruz.

Supangle (İpeksi Kıvam) Tarifi Nasıl Yapılır?
Un, kakao, toz şekeri tenceremize alalım.
1 litre sütümüzden 1 su bardağı kadar dökelim.
1 yumurta sarısını ekleyelim ve yumurta sarısını karışıma iyice yedirene kadar karıştıralım.
Ardından sütün geri kalanının dökelim ve ocağa alalım.
Göz göz olana kadar pişirelim kaynatalım.
Ocaktan alalım çikolatayı ve tereyağı ekleyip mikserle çırpalım.
15 dk kadar ilk sıcaklığın çıkmasını bekleyelim bu arada gidip gelip karıştırmayı ihmal etmeyelim kabuk tutmasın.
Ardından 1 su bardağı buzlu su (yada soğuk su farketmez) ekleyip mikserle 10 dk durmaksızın çırpalım.
Köpüksü bir kıvam olan tatlımızı kuplara boşaltabiliriz. Soğuduktan sonra servise hazırdır.