Malatyalı hanımlar için 17. gün iftar menüsü hazır!
Ramazan ayı boyunca, Malatyalı ev hanımları için özenle hazırlanan iftar menülerini sizler için hazırlıyoruz. Bugün nefisyemektarifleri.com ustalarından özel tariflerle iftar sofralarınızı adeta dolu dolu şenlendiriyoruz.

Bardak Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Bütün malzemeleri derin bir tencerenin içine alıp, orta ateşte fokurdayana kadar pişiriyoruz.
Pişen kremanın içine, bir yemek kaşığı tereyağı ve bir paket vanilya ekliyoruz.
Sonrasında ıslatmış olduğumuz bardakların ortasına bir adet kedi dili bisküvisinden (isteğe bağlı ben çok sevdim)yerleştirip üzerine kremayı döküp iki saat dinlendiriyoruz.
Daha sonrasın da, soğumuş olan tatlıları bardaktan boşaltıp dilimliyoruz.
İsteğe bağlı olarak kavrulmuş kadayıf yada bademe bulayıp servis yapıyoruz. İsteyen üstüne çikolata sosu veya meyve sosu gezdirebilir. (ben çikolata sosu, kadayıf ve badem tercih ettim) Yapanlara ve yiyenlere afiyet şifa olsun.