Malatyalı başkan yardımcısı istifa etti!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Bilgi ve İletişim Teknolojileri'nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldığını açıkladı. Malatya doğumlu Onursal Adıgüzel, kararını sosyal medya hesabından duyurdu.

Malatyalı başkan yardımcısı istifa etti!

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim gecesi CHP'nin sisteminin ve veri akışının tıkanması nedeniyle eleştirilerin hedefi olan CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'i görevden aldığı iddia edildi. Adıgüzel ise istifa ettiği ettiğini açıkladı. 

Seçim sürecine zarar vermemek için istifa ettim

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Bilgi ve İletişim Teknolojileri’nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldığını açıkladı. 1985 Malatya doğumlu Onursal Adıgüzel, bu kararını sosyal medya hesabından duyurdu. Adıgüzel, söz konusu paylaşımında, “Kamuoyunda oluşan olumsuz kanaat nedeniyle, seçim akşamı sistemlerimiz çalışmasına ve hiçbir teknik aksaklık yaşanmamasına rağmen, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecine zarar vermemek adına 2018 yılından bu yana sürdürdüğüm görevimden ayrılıyorum.” İfadelerine yer verdi.