Malatya'yı milli takımda temsil edecek!

Yeşilyurt Belediyesi Badminton Takımı sporcusu 9 yaşındaki Kerem Eren Çelik, büyük bir başarıya imza attı. Çorum'da düzenlenen 9-11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda 3'lük elde eden Çelik, bu başarısıyla Badminton Milli Takımına seçildi.

Malatya'yı milli takımda temsil edecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeşilyurt Belediyesi Badminton Takımı sporcusu 9 yaşındaki Kerem Eren Çelik, büyük bir başarıya imza attı. 26-30 Haziran tarihleri arasında Çorum'da düzenlenen 9-11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda tek erkekler kategorisinde Türkiye 3’üncüsü oldu.

Malatya'yı milli takımda temsil edecek!

Bu başarısıyla milli takıma seçilen Çelik, 11-14 Temmuz tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan İstanbul Youth 2024&U9 Uluslararası Turnuvada ülkemizi temsil edecek.

Malatya'yı milli takımda temsil edecek!

137 kulüpten 509 sporcunun katıldığı şampiyonada elde ettiği başarıyı tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, “Çorum’da düzenlenen Türkiye Badminton Şampiyonasına katılan kulübümüzün genç sporcularından Kerem Eren Çelik’i elde ettiği Türkiye üçüncülüğünden dolayı öncelikle tebrik ediyorum. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzün bünyesinde açılan badminton kursuna katılarak burada aldığı eğitimlerin ardından ilk olarak Türkiye üçüncülüğü elde eden genç sporcumuzun Badminton Milli Takımına seçilmesi bizleri gururlandırmıştır. Belediye olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin erken yaşlarda sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılımlarını artırmak için her türlü desteği veriyoruz. Kerem Eren Çelik’te erken yaşlarda güzel bir başarının altına imza atarak o yaşlardaki çocuklarımıza örneklik teşkil etmiştir. Minik sporcumuzun İstanbul’da yapılacak olan uluslararası turnuvada ay yıldızlı forma altında ülkemizi başarıyla temsil edeceğine ve güzel bir dereceyle şehrimize döneceğine yürekten inanıyoruz. Kerem Eren Çelik’i,ailesini ve antrenörlerini tebrik eder, çalışmalarında üstün başarılar dilerim.”şeklinde konuştu.