Malatya'yı birlikte ayağa kaldıracağız

Ak Parti Malatya 28.dönem Milletvekilimiz İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Ticaret Borsası(MTB) Başkanı Ramazan Özcan'ı ziyaret etti. Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, 'Malatya'yı birlikte ayağa kaldıracağız' dedi.

Malatya'yı birlikte ayağa kaldıracağız

Ak Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem sonrası Malatya'nın toparlanması sürecindeki çalışmalar hakkında bilgi almak için Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özcan, 'Malatya'yı birlikte ayağa kaldıracağız' dedi.

İlk günden itibaren vekilimiz sahada

Yapılan çalışmaları aktaracaklarını belirten Ramazan Özcan, "Seçimlerin üzerinden yaklaşık 3 ay gibi bir süre geçti. Malatya’da hem tarım hem de hayvancılıkla ilgili kendilerini bilgilendireceğiz. Malatya’nın tarım ve hayvancılıkta yaşadığı sıkıntıları, gerekse yapılan yatırımları birlikte bu gün masaya yatıracağız. Hem Malatya’nın tarımını ve hayvancılığını konuşacağız. 6 Şubat depreminin üstünden yaklaşık7 ay gibi bir süre geçti. Ama hayat devam ediyor. İçinde bulunduğumuz şartlara rağmen, Malatya’yı yeniden geçmişte yaşadığımız o güzel haline döndürmek için her alanda yoğun bir çalışma var. Sayın Milletvekilimiz de seçildiği günden itibaren sahada yoğun bir çalışmayla vatandaşlarımızla beraber.  Gerek kalıcı konutların yapılması, gerekse de şu anda acil olan konteynerlerde yaşayanların, yaşamlarımın devam ettirmeleri için yoğun bir mücadele var. Kendisine bu konuda çok teşekkür ediyoruz. İnşallah yakın bir zamanda Malatya’yı en güzel bir şekilde ayağa kaldırmak için Birlikte çalışacağız. Yaşanan sıkıntıları da kendilerine aktararak işbirliği içinde çözüm odaklı olarak her zaman hazırız. Ziyaretten dolayı da çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Elimizden ne geliyorsa yapacağız

Ak Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasında şu ifadeleri kullandı. “Hakikaten Malatya Ticaret Borsası denilince kayısı ve ürünleri akla geliyor.  6 Şubattan sonra çok farkı bir dönem içindeyiz. Bu dönemde öncelikle bir seçim geçirdik. Bir deprem yaşadık. Hiçbir gündem depremin önüne geçemedi. Biz bütün bir şehirde normal hayat devam bütün bir şekilde edebilsin diye sahada elimizden geleni yaptık. Ticaret borsamız da bir STK olarak  6 şubat sonrasında gerek üyeleri, gerek başkanları olarak hepimiz birer depremzede olarak taşın altına elimizi koyduk. Malatya’mız özelinde tarım, hayvancılık, yerleşik hayat, gerçekten konteynerler yoğun bir şekilde şehrimizde yer alıyor. Fakat bu geçiş dönemini, konteyner işyerlerimizi ve evlerimizden sonra, kalıcı ev ve kalıcı işyerlerine geçiş aşamasında Ticaret Borsamızın da hem alanındaki sair konularda, tarım ve hayvancılık alanında Malatya’mızda içi geniş alternatiflerle dolu olan bu alanda bu güzide kuruluşumuzun çalışmaları, bir de depremle ilgili ne yapabiliriz. Ne katkı verebiliriz. Ne sağlayabiliriz yönündeydi. Bunun için teşekkür ediyorum. Kendisinin de belirttiği gibi hem yönetim kurulu üyeleriyle tanışacağız. Hem konuşacağız. Bilgi alacağız. Bilgi ile beraber bütün ilgimizle çözüm noktasındaki desteklerimiz, inşallah Ticaret Borsamızın hem yanında hem üzerinde olacak. Borsa yönetim ve üyelerinin bizim elimizden ne gelirse yapalım düşünceleri çok güzel bir durum. Çözüm bulma alternatif konularda  çözüm bulma konusunda birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımızı ümit ediyorum. Elimden ne gelirse onu yapacağız demek istiyorum”