Malatya Yeşilyurtspor'u Ligde Başarıyla Görmek İstiyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Malatya Yeşilyurtspor'u ziyaret ederek yeni sezon öncesinde başarı dileklerini iletti. Başkan Geçit, kulübün yeniden yapılanması ve ligde başarıya ulaşması için her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Malatya Yeşilyurtspor'u Ligde Başarıyla Görmek İstiyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 2024-2025 Futbol Sezonu öncesinde Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan Malatya Yeşilyurtspor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kulüp Başkanı Adnan Çoban, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Osman Fırat ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Geçit, yeni sezon için başarı dileklerini paylaştı.

Ziyaret sırasında konuşan Kulüp Başkanı Adnan Çoban, “Belediye Başkanımızın sporu sevmesi ve kulübümüzün yeniden liglerde yer alması için verdiği destek bizim için çok değerli. Bu sezon 3. Lige yükselmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız,” dedi. Teknik Direktör Osman Fırat ise Başkan Geçit’in ziyaretinin kendilerine moral olduğunu belirterek, “Yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu sezon Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Başkan Geçit, kulübün yeniden yapılanma sürecini desteklediklerini ve Malatya Yeşilyurtspor’un başarılı bir sezon geçireceğine inandıklarını ifade etti. Geçit, “Şehrimizdeki spor faaliyetlerini desteklemek, deprem sonrası toparlanma sürecine katkı sunmak için önemlidir. Malatya Yeşilyurtspor’un yeniden ligde yer alması ve başarı elde etmesi için belediye olarak her türlü desteği vereceğiz,” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı, ziyaretin ardından Kulüp Başkanı Adnan Çoban’dan kulübün hedefleri, yapısı ve yeni transferler hakkında bilgi aldı. Geçit, sezon boyunca takımın yanında olacaklarını ve şampiyonluk hedeflerine ulaşmaları için tüm imkanları seferber edeceklerini belirtti.