Malatya'ya yeni alternatif yol geliyor: İşte o yol bu yol...

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İsmet Paşa Caddesi (Tecde Yolu) ikinci etap çalışmalarını sürdürüyor. 3 gidiş 3 geliş olarak yapılacak yol, Malatya'nın trafik sorununu çözmeye yardımcı olacak.

Malatya'ya yeni alternatif yol geliyor: İşte o yol bu yol...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik sorununu çözmek için alternatif yol ve bulvar çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İsmet Paşa Caddesi (Tecde Yolu) ikinci etap çalışmalarına hız verildi.

Malatya'ya yeni alternatif yol geliyor: İşte o yol bu yol...

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Tecde Mahallesi'nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gürkan, "Medeniyetin en büyük göstergesi yoldur. Malatya'nın birinci sorunu yüzde 85 oranında yol ve trafikti. Tek aksa hapsedilmiş bir şehirdi. Cumhuriyet'in ilk yıllarında o yol yeterliydi. Ancak zaman içerisinde araç sayısının artması, trafik yoğunluğunu da beraberinde getirdi. Bu nedenle alternatif yol çalışmalarına başladık. İsmet Paşa Caddesi'ni 3 gidiş 3 geliş olarak modern ve çağdaş bir şekilde hizmete sunacağız. Yolumuzun kazasız belasız vatandaşlarımızın gidecekleri yere sağlıklı ve huzurlu bir şekilde erişimini sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit de, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun bir şekilde çalıştığını belirterek, "Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

İnşaat çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanan Tecde Yolu, Malatya'nın trafik sorununu çözmeye yardımcı olacak.