Malatya özlenen haline kavuşacak

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AFAD Malatya İl Müdürü Mustafa Türker ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Katip Çiçek bir araya gelerek deprem sonrası süreç hakkında istişarede bulundular. Toplantı sonrası açıklama yapan Tüfenkçi, 'En kısa sürede konutlarımız tamamlanacak, şehrimiz özlenen haline kavuşacak' dedi.

Malatya özlenen haline kavuşacak

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AFAD İl binasında,  AFAD İl Müdürü Mustafa Türker, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Katip Çiçek ve TOKİ Malatya İl Sorumlusu ile gerçekleştirdiği toplantı da deprem sonrası başlatılan ve yapılacak çalışma  ve yürütülecek projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Toplantı  ile ilgili olarak sosyal medyq ahesabından bir açıklama yapan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “AFAD İl Müdürümüzü ziyaret ederek, TOKİ İl Sorumlumuz ve Çevre Şehircilik İl Müdürümüzün de katılımı ile deprem sonrası gelinen son durum ve çözüm önerilerini konuştuk.  İnşallah en kısa sürede konutlarımız tamamlanacak, şehrimiz özlenen haline kavuşacak.” dedi.