Malatya'nın sorunlarına acil çözüm!

Ak Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından Malatya'daki geçici yaşam merkezleri, mahalleler ve konutlarda yaşanan enerji sorunlarına yönelik acil eylem planı yapılacağını duyurdu.

Malatya'nın sorunlarına acil çözüm!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile yaptığı görüşmenin detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı. Kara Ölmeztoprak, paylaşımında, "Gazi Meclisimizde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ettik. Malatya’mızın gerek geçici yerleşim merkezleri yani konteynerlarımızda gerekse mahallelerimizdeki konutlarımızda yaşanan enerji ile ilgili durumları ve tek tek lokasyon halinde paylaştığımız doğal gaz ile ilgili vaziyetleri istişare edip, önümüzdeki bayramın hemen ertesinde Malatya’mızın acil eylem toplantısı ve projesi sözünü aldık" ifadelerine yer verdi.

 Malatya'da yaşanan enerji sorunları için acil eylem planı müjdesi!
Malatya'daki enerji ve doğal gaz sorunlarına yönelik yapılan çalışmaların hızla devam edeceğini belirten Ölmeztoprak, Bakan Alparslan Bayraktar'a Malatya özelinde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Ölmeztoprak, "İnşallah en kısa sürede enerji ve gaz ile ilgili gelen talepleri en olumlu şekilde sahaya yansıtmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.