Malatya'nın hokey umutları!

2023-2024 sezonu okullar arası Genç Erkekler- Bayanlar Hokey Türkiye yarı finallerinde Malatya'yı temsil edecek olan Hasan Akbudak IMKB Teknik Lisesi Erkek takımı hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 

Malatya'nın hokey umutları!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

21-26 Mart 2024 tarihleri arasında Şanlıurfa Suruç'ta düzenlenecek 2023-2024 sezonu Okullar arası Genç Erkekler- Bayanlar Hokey Türkiye yarı finallerinde Malatya'yı temsil edecek olan Hasan Akbudak IMKB Teknik Lisesi şampiyona hazırlıklarını Yeşiltepe Spor Kompleksinde yoğun bir şekilde sürdürerek, Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor. 

Türkiye şampiyonu olacak bir ekip oluşturacağız

Takımın çalıştırıcısı Savaş Yılmaz, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yeşiltepe bölgesinde yer alan Hasan Akbudak IMKB Teknik Lise'mizi Gençler kategorisinde merkez yaptık. İlk okul ve ortaokul süreçlerinde eğittiğimiz sporcularımızı liseye geldiklerinde Hasan Akbudak IMKB'ye yerleştiriyoruz. Birkaç sene içinde inşallah Türkiye şampiyonu olacak bir ekip oluşturacağız ve gençlerimiz bu başarıları ile Hokey milli takımlarına girerek hayatlarını kurtaracaklar. Hedeflerimiz ve çalışmalarımız bu yönde” dedi.