Malatya maça hazır

Süper Ligin 6.haftasında Yeni Malatya Stadyumu'nda Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Yeni Malatyaspor, dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Sarı siyahlı ekip, Ankara temsilcisi karşısında galibiyet alarak, yükselişini sürdürmek istiyor.

Malatya maça hazır

Süper Ligin 6.haftasında sahasında Gençlerbirliği’ni ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor’da hazırlıklar sürüyor.  Nurettin Soykan Tesisleri'nde Teknik Direktör  Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan şut ve koordinasyonla başlayan antrenman çift kale maçla sona erdi. Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yönetici İlhan Çelebi ile birlikte bir süre antrenmanı takip etti.  
Süper Lig’de geride kalan 5 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak, 5 puan toplayan ve 15.sırada yer alan Yeni Malatyaspor, ligde 4 puanla 19.sırada bulunan Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Yarın saat: 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ile Ankara Mehmet Cem Satman yapacak. Karşılaşmada, Turgut Doman ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.
 

Malatya maça hazır
Malatya maça hazır
Malatya maça hazır
Malatya maça hazır
Malatya maça hazır