Malatya'lı hakemlere önemli görev

Türkiye Okul Sporları 6-9 Haziran 2023 Tarihleri arasında yapılan Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda Malatyalı hakemler Muhammet Kemal Gülşen ve Fatma Sinem Yapalıkan hakem olarak görev aldılar.

Malatya'lı hakemlere önemli görev

Türkiye Muay Thai Federasyonu Faaliyet Programı'nda yer alan Okul Sporları Türkiye Şampiyonası     6-9 Haziran 2023 Tarihleri'nde  bu yıl Sivas İli'nde yapıldı. İlimizden Muhammet Kemal Gülşen ve Fatma Sinem Yapalıkan Türkiye Muay Thai Şampiyonası’nda görev aldılar. Konu ile ilgili basın açıklaması yapan İl Hakemlerimizden Muhammet Kemal GÜLŞEN;'' Muay Thai Branşı'nda ilk kez Türkiye Şampiyonası'nda görev almak bizleri onurlandırdı.  Sivas İli'nde Muay Thai Okul Sporları Türkiye Şampiyonası'nda görevli aday hakem olarak üç gün görev aldık.

Görevimizi en iyi şekilde icra ederek İlimize dönüş yaptık. Bizlere bu görevi  layık gören Türkiye Okul Sporları Muay Thai Federasyonu Başkanımız Hasan Yıldız başta olmak üzere Yıldız İl temsilcimiz İsmail Gürbüz  MHK başkanımız Dr. Erdoğan Aydın, Bölge başkanımız Vasıf Geylani ,Merkez hakem Üyesi Aydemir Kırbaş, Tuncay Karaal , il hakem kurulu Başkanımız Vahap Kösemen, Serdar Gökçe ve emeği  geçen tüm hocalarımıza desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Haber-Foto: Abdullah Ergün