Malatya hep destek oldu

AK Parti AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca Malatya'da düzenlenen 'Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı'na katıldı. Tunç, burada yaptığı açıklamada, Malatya'nın her zaman partilerine en güçlü desteği verdiğini dile belirterek, kentin de hızlı şekilde kalkınmasının devam ettiğini söyledi.

Malatya hep destek oldu

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen "Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı, AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, AK Parti Grup Başkanvekili Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un katılımıyla Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Tunç, basına kapalı gerçekleşen program öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce il ve ilçe teşkilatları için bu çalışmanın yapıldığını, eğitimin şimdi de mahalle temsilcilerine yönelik gerçekleştirileceğini belirtti. Tunç, "Türkiye'nin değişik yerlerinde aynı anda yapılan çalışmalar. AK Parti'nin en önemli özelliklerinden bir tanesi bilgiye dayalı siyaset yapması, teşkilatını her konuda bilgilendirmesi. İki yıllık pandemi sürecinde teşkilatlarımızın 2023'e giden yolda bir araya gelerek eğitim çalışmalarıyla bilgilendirilmesi ve ardından da seçmene yönelik çalışmalara hızla devam etmesi önemli" dedi. Malatya'nın her zaman partilerine en güçlü desteği verdiğini dile getiren Tunç, kentin de hızlı şekilde kalkınmasının devam ettiğini söyledi.

11,5 milyon üye

AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan ise AK Parti'nin büyük bir toplumsal ve siyasal hareket olduğunu dile getirerek, “Toplamda 11,5 milyon üyemiz bulunmaktadır. 2 milyon teşkilat mensubumuz var. O nedenle biz büyük bir siyasi hareketiz. 2023 seçimlerine hazırlık bağlamında mahalle temsilcilerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla eğitim çalışmalarımıza hız vermiş durumdayız. Cumhurbaşkanımızın talimatları çerçevesinde dinamik ve sağlam bir teşkilatla 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz. Malatya’dayız ve Malatya her zaman AK Parti’nin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında olmuştur. Malatya en zor zamanlarda en kritik zamanlarda her zaman demokrasiden yana oldu, milli iradeden yana oldu, milletin adamlarına sahip çıktı, Menderes’e, Özal’a ve Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman sahip çıktı. 2023’e giden yolda da Malatya bizimle yol arkadaşlığına devam edecektir” dedi. AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise AK Parti'nin bir ekol ve okul olduğunu anlattı.