Malatya Ekonomisi Yerel Esnafa Dayanıyor: 'Destek Olun'

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, düğün ve tatil sezonunda vatandaşlara yerel esnaftan alışveriş yapmaları için çağrıda bulunarak, 'Şehrimizin ekonomisini ve psikolojisini birlikte ayağa kaldırmalıyız. Ticari hareketliliği ne kadar hızlandırırsak o kadar hızlı ayağa kalkarız' dedi.

Malatya Ekonomisi Yerel Esnafa Dayanıyor: 'Destek Olun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan Malatya Geçici Ticaret Merkezi'ni ziyaret etti. Başkan Sadıkoğlu, geçici işyerlerinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi ve taleplerini not aldı. Sadıkoğlu, sorunların ivedilikle çözüme kavuşması için yetkililere seslendi.

Malatya Ekonomisi Yerel Esnafa Dayanıyor: 'Destek Olun'

Geçici Ticaret Merkezinde İyileştirme Çalışmaları

Sadıkoğlu, Geçici Ticaret Merkezi'nin temizlik, ışıklandırma ve güvenlik tedbirlerinin artırılması gerektiğine dikkat çekti. Vatandaşların yürüyüş kısımlarının yazın güneşten, kışın yağmurdan korunacak şekilde kapatılması için valilik ve büyükşehir belediyesi ile görüşmeler yapacağını belirtti.

Yerel Esnaftan Alışveriş Yapın

Vatandaşa yerel esnaftan alışveriş yapmaları çağrısında bulunan Başkan Sadıkoğlu, "6 Şubat’ta aynı kaderi yaşadık. Şehrimizin ekonomisini ve psikolojisini birlikte ayağa kaldırmalıyız. Konteyner çarşılarda her sektörden firmalarımız var. Tatil ve düğün sezonundayız. Vatandaşlarımızdan alışverişlerini konteynerlerdeki esnaflarımızdan yapmalarını rica ediyorum. Global firmalardan ziyade, yerel esnafımıza fırsat tanıyın. Ticari hareketliliği ne kadar hızlandırırsak o kadar hızlı ayağa kalkarız. Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

Malatya Ekonomisi Yerel Esnafa Dayanıyor: 'Destek Olun'

Esnafın Memnuniyeti

Geçici işyerlerinde faaliyet gösteren esnaflar, Başkan Sadıkoğlu’nun ziyaretinden memnun olduklarını belirterek, desteğinden dolayı teşekkür ettiler.