Malatya'dan Kutlamaya Gidenlerin Masrafını Kim Ödedi?

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümünde Muş'un Malazgirt ilçesine 7 otobüsle giden AK Parti teşkilatının yol ve yemek masraflarının Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından karşılanmasına tepki gösterdi.

Malatya'dan Kutlamaya Gidenlerin Masrafını Kim Ödedi?

AK Parti Malatya Teşkilatı, Malazgirt Zaferi'nin 953.yıl dönümü kutlamalarına katıldı.Teşkilatın 7 otobüsle Malazgirt’e gittiklerini ifade eden CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, masraflarının YİKOB tarafından karşılanmasına tepki gösterdi. 

Malatya'dan Kutlamaya Giden 7 Otobüsün Masrafını Kim Ödedi?

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ağbaba, şunları söyledi:

Malatya'dan Kutlamaya Giden 7 Otobüsün Masrafını Kim Ödedi?“Malazgirt Zaferi'nin 953.yıl dönümü kutlamalarına katılmak için Malatya'dan #Malazgirt'e giden AKP'lilerin masrafları Malatya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından karşılanmış.

7 otobüsün geliş-gidiş ücreti ile giden kişilerin yemek ve diğer masraflarının hangi gerekçeyle Valilik tarafından karşılandığı ve farklı şehirlerde de aynı uygulamanın yapılıp yapılmadığı bilinmiyor. Etkinliğe katılacakları AKP belirliyor, masraflarını YİKOB karşılıyor.Bakalım daha neler göreceğiz?”