Malatya'dan Elazığ'a jest!

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, 6 Şubatta yaşanan depremlerinin ardından da komşu şehir Malatya'nın yardımına da ilk koşan şehir Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit'e teşekkür plaketi takdim etti.

Malatya'dan Elazığ'a jest!

6 Şubatta yaşanan Kahramanmaraş depremlerinin ardından Malatya’nın yardımına ilk koşan komşu şehir Elazığ olmuştu.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde Elazığ'a verdiği desteklerden dolayı Yiğit'e teşekkür plaketi takdim edildi.

Bakır, plaketin takdimi sırasında yaptığı konuşmada, "6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler, ülkemizin yaşadığı en büyük felaketlerden biriydi. Bu zor günlerde Elazığın verdiği destek, bizleri çok mutlu etti. Şehrimiz adına size teşekkür ediyoruz" dedi.

Yiğit ise, "Verilen plaket, şehrimiz ve mesleğimiz adına gurur vericidir. Bizler, bu felaketin yaralarını sarmak için var gücümüzle çalıştık. Bu süreçte Malatya'nın da desteğini her zaman yanımızda hissettik. Bu vesileyle Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ve ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.