Malatya'da Tamamlanmasına Bin 500 Metre Kaldı...

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 6 Şubat depreminin ardından şehrin altyapısını yeniden inşa etmek için çalışmalara hız verdi. Yeşilyurt İlçesi Tepeköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen 7 bin 950 metrelik kanalizasyon hattı çalışmasının büyük bir kısmı tamamlandı.

Malatya'da Tamamlanmasına Bin 500 Metre Kaldı...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MASKİ Genel Müdürlüğü, Tepeköy Mahallesi’nde 7 bin 950 metrelik kanalizasyon hattı çalışmasının 6 bin 450 metresini tamamladı. Kalan 1500 metrelik kısımda ise çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Tepeköy Mahallesi’nin kanalizasyon altyapısı tamamen yenilenmiş olacak.

MASKİ’nin Şehrin Geneline Yönelik Çalışmaları

Battalgazi ve Yeşilyurt başta olmak üzere Malatya’nın 13 ilçesinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarına devam eden MASKİ, vatandaşların istek ve taleplerini dikkate alarak yatırımlarını sürdürüyor. Malatya’nın yeniden ayağa kalkması için gerekli plan ve projeler hızla hayata geçiriliyor.

Mahalle Muhtarından Teşekkür

Tepeköy Mahalle Muhtarı Bekir Toprak, yapılan kanalizasyon hattı çalışmaları için memnuniyetini dile getirerek, “Mahallemize yapılan kanalizasyon hattı çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.