Malatya'da su kesintisi olacak

Malatya'da su kesinti bilgisi Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) tarafından güncel olarak paylaşılıyor. Malatya'da yaşayan vatandaşlar ilçelerinde yapılan kesintilerle ilgili ayrıntıları sorguluyor.

Malatya'da su kesintisi olacak

MASKİ’nin paylaştığı bilgilere göre, 25 Ağustos Cuma günü; Malatya’nın Yeşilyurt, Akçadağ ilçesinde su kesintisi olacak. 

Su kesintileri ne zaman, saat kaçta gelecek? 

Su kesintileri ne zaman gelecek sorusu, vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Kesinti yapılan ilçeler MASKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Vatandaşlar, arıza ve planlı bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan kesintinin ne zaman son bulacağını sorguluyor. İşte su kesintisi olacak mahalleler… 

Su Kesintileri

      • AKÇADAĞ

        Kesinti Tarihi 25/08/2023
        Kesinti Saati -
        Arıza Yeri AKÇADAĞ
        Kesinti Sebebi Sayın Abonelerimiz, Akçadağ ilçesine bağlı Şeyhler mahallesinde içmesuyu hat bağlantı çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanmaktadır. Sular saat 19.00`a kadar verilmiş olacaktır. Önleminizi almanızı rica eder, anlayışınız için teşekkür ederiz.
        Etkilenen Mahalleler

         

         
      • YEŞİLYURT

        Kesinti Tarihi 25/08/2023
        Kesinti Saati -
        Arıza Yeri YEŞİLYURT
        Kesinti Sebebi Sayın Abonelerimiz, Yeşilyurt ilçesine bağlı Yaka mahallesinde içmesuyu hattında oluşan arıza nedeniyle su kesintisi yaşanmaktadır. Sular saat 15.00`a kadar verilecektir. Önleminizi almanızı rica eder, anlayışınız için teşekkür ederiz.