Malatya'da O Yer Trafiğe Kapatıldı..

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Söğütlü Cami inşaatı nedeniyle Emekliler Parkı'ndan Aşağı Kanalboyu'na taşınan esnafları ziyaret ederek, bölgenin önümüzdeki bir buçuk yıl boyunca Malatya'nın en canlı ticaret merkezi olacağını vurguladı.

Malatya'da O Yer Trafiğe Kapatıldı..

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Söğütlü Cami inşaatı nedeniyle Emekliler Parkı’ndan Aşağı Kanalboyu’na taşınan esnafları ziyaret etti. Taşkın, bölgenin önümüzdeki bir buçuk yıl boyunca Malatya’nın en canlı ticaret merkezi olacağını vurguladı.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Söğütlü Cami temelinin atılacak olması nedeniyle Emekliler Parkı’ndaki iş yerlerinden Aşağı Kanalboyu’na taşınan esnafları ziyaret ederek bölgedeki ticaretin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Yeni iş yerlerine yerleşen esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Taşkın, esnafların taleplerini dinleyerek Aşağı Kanalboyu’nun önümüzdeki bir buçuk yıl boyunca Malatya’nın en canlı ticaret merkezi olacağını belirtti.

Başkan Taşkın, Kanalboyu’nun araç trafiğine kapatıldığını ve vatandaşların daha güvenli alışveriş yapabilmeleri için bölgenin yağmur ve güneşten koruyacak modern düzenlemelerle donatılacağını söyledi. “Yıkımın, tozun, toprağın olmadığı, modern bir çarşı oluşturacağız. Hemşehrilerimizin güven içinde alışveriş yapabileceği, esnafımızın da huzurla ticaretini sürdürebileceği bir ortam sağlayacağız” diyen Taşkın, yapılacak yeni düzenlemelerin bölgenin ticari canlılığını artıracağını vurguladı.

“Önceliğimiz Ticaretin Canlanması”

Esnafa hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Taşkın, Battalgazi Belediyesi olarak Malatya’da ve Ankara’da çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. “Biz her zaman sahada olacağız, bir ayağımız sahada, bir ayağımız Ankara’da. Amacımız, ticaretin yeniden canlanması ve vatandaşlarımızın alışverişlerini güvenle yapabilmesidir” şeklinde konuşan Taşkın, esnaf ve halkın taleplerine hızlı çözümler üreteceklerini belirtti.

Taşkın, “Önceliğimiz, vatandaşlarımızın ve esnafımızın refahını artıracak projeleri hayata geçirmektir. Bu çarşının, Battalgazi esnafı ve tüm Malatya halkı için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Ayrıca belediye ekiplerinin alanda düzenli denetimler yapacağını ve esnafla sürekli iletişim halinde olarak sorunlara hızlıca müdahale edileceğini de sözlerine ekledi.

Kanalboyu esnafı, Başkan Taşkın’a teşekkür ederek, belediyenin sağladığı imkânlardan duydukları memnuniyeti dile getirirken, vatandaşlar da yapılacak düzenlemelerin bölgeyi alışveriş açısından daha cazip hale getireceğine inandıklarını belirttiler.