Malatya'da Narkotik Operasyonunda 8 Şüpheli Tutuklandı

Malatya'da düzenlenen narkotik operasyonlarında 8 şüpheli tutuklandı. Araçlarda gizli bölmelere saklanan uyuşturucular ve evlerde bulunan esrar maddeleri ele geçirildi.

Malatya'da Narkotik Operasyonunda 8 Şüpheli Tutuklandı

Malatya Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sokak satıcılarına yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gerçekleştirilen operasyonda 4 ev ve 2 araçta detaylı aramalar yapıldı. Hassas burun narkotik köpeğinin de destek verdiği aramalarda, şüphelilerin uyuşturucuları sakladıkları gizli bölmeler tespit edildi. Bir aracın kaportasında ve diğerinin torpido gözünün arkasında bulunan gizli bölmelere saklanan uyuşturucular ile evlerdeki esrar maddeleri ele geçirildi.

Operasyon sonucu toplamda 28 kilo 691 gram skunk maddesi, 4 bin 738 adet sentetik ecza, piyasa değeri 200 bin TL olan 45.5 gram kokain, 68 gram metamfetamin, 2.40 gram sentetik kannabinoid, 1 adet hassas terazi ve ruhsatsız bir tüfek bulundu. Bu kapsamlı operasyon, Malatya’daki narkotik suçlarla mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüldüğünü gözler önüne serdi.