Malatya'da lösemili çocuklar unutulmadı!

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Ramazan ayında lösemili çocuklar için 'Ramazan Bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin' farkındalık etkinliği düzenledi. 

Malatya'da lösemili çocuklar unutulmadı!

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın (LÖSEV) yapmış olduğu farkındalık etkinliğine gönüllü vatandaşlar eşlik ederken, Malatya Motosiklet Tutkunları Kulübü üyeleri ise gazlayarak destek oldular.  Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın (LÖSEV) üyeleri yürüyüş sonrası, Malatya Sanat Sokağı’nda ‘Ramazan Bağışlarınızla Önce Çocuklar İyileşsin’ tanıtım broşürünü iş yerlerine ve esnaflara dağıtarak lösemili çocuklara destek olmalarını istediler.  

Gönüllü olmak için buradayız 

Lösemili çocuklar unutulmadı!
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Halkla İlişkiler Sorumlusu Zeynep Uzun, “LÖSEV Merkez Ankara’dan Malatya’ya geldik. Malatya’da kurum ve kuruluşları ziyaret ederek yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Malatya’da bizleri bilmeyen yetişkin kanser hastalarına ve ailelerine de ulaşmaya çalışıyoruz. Malatya’da gönüllülerimiz ile bir araya gelerek toplantımızı gerçekleştirdik. Daha sonra da Malatya Sanat Sokağı’nda motosiklet tutkunları ile birlikte hep beraber Ramazan için gönüllü olmak için buradayız. Elimizde bulunan Ramazan bültenlerini işyerlerine dağıtarak lösemili çocuklarımıza destek olmalarını istedik” dedi. 

Lösemili çocuklarımız için farkındalık 

Lösemili çocuklar unutulmadı!
Lösemili çocuklar için onların mutluluğu için gazlayarak destek oldukları söyleyen Malatya Motosiklet Tutkunları Kulüp Başkanı İrfan Ünal, “Lösemili çocuklarımız için farkındalık projesi için bizlerde buradayız. Katılan destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Sizler de Ramazan Ayı’nda Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından, ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden, LÖSEV Ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek, tüm faturalı hatlardan 3406’ya LÖSEV, BAĞIŞ, MÜCADELE, CAN, TUĞLA ya da 1998’e FİTRE yazıp bir SMS göndererek bağışınızı gerçekleştirebilir, bilgi almak için 0312 447 06 60 numaralı telefondan LÖSEV vakıf merkezine ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgiye https://www.losev.org.tr/bagis/Ramazan.html linkinden ulaşabilir, yardımlarınızı iletebilirsiniz.