Malatya'da kura çekilecek mi çekilmeyecek mi?

6 Şubat depremlerinin ardından Malatya'da yapımı tamamlanan yaklaşık 6 bin 500 konutun kura çekimi yarın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Malatya'da kura çekilecek mi çekilmeyecek mi?

6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’da yapımı tamamlanan yaklaşık 6 bin 500 konutun kura çekimi yarın gerçekleştirilecek.

Malatya'da kura çekilecek mi çekilmeyecek mi?

Daha önce 1 Şubat’ta çekileceği açıklanan kuralar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla 17 Şubat’ta ertelenmişti. Ancak dün Bakan Özhaseki’nin rahatsızlanması sonrası önce kura çekiminin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu, sonrasında Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, kura çekiminin iptal edilmediğini, kura çekiminin yarın İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katılımıyla yapılacağını duyurdu. Babacan, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “17 Şubat cumartesi Malatya TOKİ konutları kura çekiminin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki'nin rahatsızlığı sebebiyle ertelendiğine dair haberler dolaşıma girmişti. Önce Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Vedat Gürgen, ardından da İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya ile görüştüm. Buna göre; TOKİ konutlarının kura çekiminin, planlandığı gibi aynı tarih ve saatinde İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'nın nezaretinde yapılması kararlaştırılmıştır. Vatandaşlarımızın bilgisine” ifadelerine yer verdi. 
Malatya'da kura çekilecek mi çekilmeyecek mi?