Malatya'da Kilit Parke Taşı Onarımıyla Güzelleşen Bir İlçe...

Arapgir Belediyesi, ilçedeki kilit parke taş kaplı sokaklarda bozulan ve deforme olan kısımların bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Doğalgaz altyapı çalışmaları sonrası zarar gören yollar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilenerek eski görünümüne kavuşturuluyor.

Malatya'da Kilit Parke Taşı Onarımıyla Güzelleşen Bir İlçe...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Arapgir Belediyesi, ilçe genelindeki kilit parke taşı ile kaplanmış sokaklarda bozulan ve deforme olan yolların bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Doğalgaz altyapı çalışmaları sonrasında zarar gören yollar, ilçenin eski görünümüne kavuşturulması amacıyla Arapgir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından onarılıyor.

Ekipler, Yeni Mahalle Zekayi Bingüler Caddesi’nde kilit parke taşı tamiratı ve yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda kırılmış ve parçalanmış kilit parke taşları yenileriyle değiştirilerek yol ve kaldırımlar düzgün bir hale getiriliyor. Arapgir’in ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve tadilat çalışmaları kısa süreler içerisinde tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunuluyor.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, “Sadece bir mahallemizde değil, ilçemizin tüm mahallelerinde çalışmalar yapıyoruz. Arapgir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından programa alınan çalışmalar dahilinde, Yeni Mahalle Zekayi Bingüler Caddesi’nde deforme olan yollarda kilit parke taş tamiri çalışmaları gerçekleşti. İhtiyaç duyulan diğer mahallelerimizde de kilit parke taşı ve diğer onarım çalışmalarımız devam edecektir” dedi.