Malatya'da Kaçakçılık Operasyonu: Bir Kişi Gözaltında!

Malatya'da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, gümrük kaçağı tütün ürünleri satan bir adreste 123 bin adet bandrolsüz makaron ve çeşitli kaçak ürünler ele geçirildi. Olayda bir kişi gözaltına alındı.

Malatya'da Kaçakçılık Operasyonu: Bir Kişi Gözaltında!

Malatya’da polis tarafından gümrük kaçağı tütün ürünleri satışı yapılan bir adrese düzenlenen operasyonda 123 bin adet içi boş bandrolsüz makaron ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan bir kişiye işlem yapıldı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede kent merkezinde belirlenen bir adrese operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 123 bin adet içi boş bandrolsüz makaron, 400 adet içi tütün doldurulmuş makaron, 75 kilo bandrolsüz işlenmiş tütün, 2 adet elektronik sigara dolum makinesi ve 15.5 litre el yapımı alkollü içki ele geçirildi.

Olayda gözaltına alınan H.B.K.’ye gerekli işlemler yapıldı. KOM ekipleri, kaçakçılıkla mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.