Malatya'da hırsızlar kabloyu çaldı! Mahalleli internetsiz kaldı!

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Kemerköprü Mahallesi'nde çalınan internet kabloları yüzünden mahalle sakinleri yaklaşık 3 aydır internet kullanamıyor. Öğrencileri olan aileler ise mağdur durumda.

Malatya'da hırsızlar kabloyu çaldı! Mahalleli internetsiz kaldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Kemerköprü Mahallesi'nde çalınan internet kabloları yüzünden mahalle sakinleri yaklaşık 3 aydır internet kullanamıyor. Mahalle sakinleri, yaşanılan internet sorununa bir türlü çözüm üretilemediği için öğrencilerinin mağdur olduğunu ileri sürdü.

Kemerköprü Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, çalınan kablolar nedeniyle internetsiz kaldıklarını belirterek, yetkili birimleri defalarca aramalarına rağmen sorunun giderilmediğini söyledi. Okulların açılmasıyla birlikte internete daha fazla ihtiyaç duyulduğunu belirten mahalle sakinleri, bu sebepten ek internet paketi almak zorunda kaldıklarını belirtti.

İnternet kesiminin üzerinden 3 ay geçmesine rağmen sorunun giderilmediğini üstelik faturaların da ödendiğini belirten mahalleli, sorunların giderilmesi için yetkililerden yardım bekliyor.

Deprem bölgesi olması sebebiyle çocuğunu dershaneye yazdırmayan bir vatandaş, internet üzerinden sınava hazırlık seti aldıklarını ancak internetin kesilmesiyle birlikte bu durumun kendilerini mağdur ettiğini ve çocuğunun eğitimini engellediğini belirtti. Yetkili firmayı defalarca aradıklarını ancak soruna çözüm bulunamadıklarını belirten mahalleli seslerinin duyulmasını istiyor.