Malatya'da Feci Tren Kazası: Anne ve İki Çocuğu Toprağa Verildi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yük treninin tarım aracına çarpması sonucu hayatını kaybeden anne ve 2 çocuğunun cenazesi toprağa verildi.

Malatya'da Feci Tren Kazası: Anne ve İki Çocuğu Toprağa Verildi

Malatya'da yük treninin çarptığı tarım aracında hayatını kaybeden Leyla Acar ve iki çocuğu, Hanımınçiftliği'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Yaralanan baba, cenaze törenini gözyaşlarıyla izledi.

Malatya'nın Ağılyazı Mahallesi mevkisinde dün meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden Leyla Acar ve çocukları Esma ile Muaz, Hanımınçiftliği Gasilhanesi'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, Acar ailesinin yakınları ve birçok vatandaş katıldı.

Kaza, Malatya'dan Elazığ yönüne giden yük treninin raylardan geçmeye çalışan "patpat" olarak tabir edilen tarım aracına çarpması sonucu meydana geldi. Kazada Leyla Acar ve çocukları Esma ile Muaz olay yerinde hayatını kaybederken, baba Orhan Acar yaralandı. Yaralı olarak kurtulan baba Orhan Acar, cenaze törenini bir aracın içinden gözyaşları içinde izledi.

Cenazeler, kılınan namazın ardından Hanımçiftliği Mezarlığı’nda defnedildi. Olayın şokunu yaşayan Acar ailesinin yakınları, acılarını paylaşanlara teşekkür etti. Kazanın ardından bölgede tren geçişlerinde ek güvenlik önlemlerinin artırılması çağrısında bulunuldu.