Malatya'da Eğitime Büyük Destek: İmzalar Atıldı!

Vali Seddar Yavuz'un katılımıyla, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 24 derslikli bir okulun yapımı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile hayırsever iş insanı Rıdvan Mertöz arasında protokol imzalandı.

Malatya'da Eğitime Büyük Destek: İmzalar Atıldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Yeşilyurt ilçesi Koyunoğlu Mahallesi’nde yapılacak 24 derslikli okul için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile RSM Elektrik TİC. LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz ve eşi Elif Sevinç Mertöz arasında protokol imzalandı. Törene, Malatya Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, hayırsever iş insanı Rıdvan Mertöz ve eşi Elif Sevinç Mertöz katıldı.

Vali Seddar Yavuz, törende yaptığı konuşmada Mertöz ailesine teşekkür ederek, eğitimin milletin geleceğine yapılan en büyük yatırım olduğunu vurguladı. “Hayırsever iş insanlarımızın desteğiyle gençlerimize daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. Bugün imzaladığımız bu protokol, ilimizin eğitimine büyük katkı sunacak. Mertöz ailesine şükranlarımızı sunuyor, bu örnek davranışın diğer iş insanlarımıza da ilham vermesini diliyorum” dedi.

Protokol kapsamında okulun yapımına en geç 60 gün içerisinde başlanması ve 18 ay içinde tamamlanarak eğitim-öğretim hayatına kazandırılması planlanıyor. Daha önce de Battalgazi ilçesi Çöşnük Mahallesi’nde Rıdvan Mertöz Ortaokulu’nu yaparak eğitime katkıda bulunan hayırsever iş insanı Rıdvan Mertöz, Malatya’nın eğitimine verdiği destekle takdir topluyor. Tören sonunda Vali Yavuz, Mertöz ailesine katkılarından dolayı teşekkür ederek, bu tür yatırımların Malatya’nın geleceğine büyük bir değer kattığını ifade etti.