Malatya'da Çilek Festivali Coşkusu

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Kale ilçesinde düzenlenen 2. Geleneksel Çilek Festivali'ne katıldı. Depremlerden sonra kültür ve sanat faaliyetlerinin önemine vurgu yapan Kara Ölmeztoprak, Malatya'nın birlik ve beraberlik içerisinde yeniden ayağa kaldırılacağını söyledi.

Malatya'da Çilek Festivali Coşkusu

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Kale ilçesinde düzenlenen 2. Geleneksel Çilek Festivali'ne katılarak, Malatya'nın deprem sonrası imar ve ihya çalışmalarının yanı sıra kültür sanat faaliyetlerine de önem verilmesi gerektiğini belirtti. Kara Ölmeztoprak, festivalde yaptığı konuşmada, "Birlik ve beraberlik içerisinde Malatya’yı ayağa kaldıracağız" dedi.

Malatya Çilek Festivali'nde Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Kurban Bayramı süresince saha çalışmalarına devam eden Kara Ölmeztoprak, Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde ev ziyaretlerinde bulundu. Kalıcı konutlarına yerleşen Şahin ailesi ile çay içip sohbet eden Kara Ölmeztoprak, davetlere icabet etmeye devam edeceğini ifade etti. Yeşilyurt ilçe sınırları içindeki Rönesans konteyner kentte de Otizm Anneleri Derneği Başkanı Suzan Kırık ve özel çocuklarla bir araya geldi. Burada çocukların kamp merkezi taleplerini not alarak, konuyu takip edeceğini söyledi.

Kale ilçesinde gerçekleştirilen Çilek Festivali'nde konuşan Kara Ölmeztoprak, kent genelinde sürdürülen imar, inşa ve ihya çalışmalarının yanı sıra kültür sanat faaliyetlerinin de Malatya'nın yeniden ayağa kaldırılmasına katkı sağlayacağını belirtti. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, festivale katılan vatandaşlarla birlik ve beraberlik mesajı verdi.