Malatya'da camiye girip, dans etti

Ankara'daki Kocatepe Camii'nde çekilen skandal fotoğrafların yankısı sürerken, bir rezil görüntü de Malatya'dan geldi. Camiye giren bir kız, imamın cübbe ve sarığını giyerek dans etti, ardından minbere çıkıp poz verdi. Dini değerlerle alay edilen rezil görüntüler sosyal büyük tepki çekti.

Malatya'da camiye girip, dans etti

Dini değerleri hedef alan skandallara her gün bir yenisi ekleniyor.

Türkiye Ankara'daki Kocatepe Camii'nde uygunsuz kıyafetlerle yapılan çekimi tartışırken skandal bir görüntü de Malatya'dan geldi.
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Camiye giren genç bir kız imamın kıyafetlerini giyerek cami içinde dans etmeye başladı.

İmam kıyafetini giyip dans etti

İmamın kıyafetleriyle bir süre dans eden kız, daha sonra minbere çıkıp ayaklarını korkuluklarının üzerine atıp poz verdi.

Rezil görüntüler sosyal medyada da büyük tepki topladı.

Birçok kullanıcı skandal görüntülerle ilgili olarak yetkililere işlem yapılması çağrısında bulundu.

Malatya’da Hekimhan ilçesinde bir camiin içinde  2019 yılı öncesinde çekildiği bildirilen video sosyal medyada ve yayın organlarında ana gündem oldu. 

Malatya’da camiye giren genç bir kız çocuğunun imamın kıyafetlerini giyerek cami içinde dans ettiğini yansıtan video da, genç kızın danstan sonra minbere çıkarak burada ayakların minberin korkuluklarını üzerine atarak poz verdiği görülüyor. 

Vatandaşların büyük tepki gösterdiği  ve işlem yapılması çağrısında bulunduğu video ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığı, videonun 2019 yılı öncesi  Hekimhan'da çekildiği, o dönem soruşturma yapıldığı, video kaydının 4 yıl öncesine ait olduğu bildirildi. 

Malatya Müftüsü Şahin Yıldırım,  olayın 2019 yılı öncesi tarihe ait olduğunu, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını söyledi.