Malatya'da Büyük Çarşı Projesi Tam Gaz: 2025'te Teslimatlar Başlıyor!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, kent merkezinde inşası süren çarşı projesini yerinde inceledi. 3 bin 248 dükkan, 2 bin 106 ofis ve 559 konuttan oluşan projede örnek dairelerin Kasım ayında görülebileceğini belirten Ölmeztoprak, çalışmaların hızla sürdüğünü vurguladı.

Malatya'da Büyük Çarşı Projesi Tam Gaz: 2025'te Teslimatlar Başlıyor!

Malatya’da kent merkezinde inşası devam eden ve 5 bin 913 bağımsız bölümden oluşan yeni çarşı projesi hızla ilerliyor. AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, projeyi yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Projede 3 bin 248 dükkan, 2 bin 106 ofis ve 559 konutun yapımına devam edildiğini aktaran Ölmeztoprak, Kasım ayında örnek dairelerin görülebileceğini söyledi.

Ölmeztoprak, “Projede teslimatları 2025’in ilk çeyreğinde başlatacağız. Toplamda 2 bin 197 bağımsız bölümle Malatya’mıza yeni bir ticaret ve yaşam merkezi kazandıracağız. Bu çarşı, hem şehrimizin ekonomik dinamizmini artıracak hem de esnafımıza yeni iş fırsatları sunacak. Ayrıca çevre düzenlemeleri ve modern mimarisiyle şehrimize estetik katkı sağlayacak” dedi.

Projenin yanı sıra doğalgaz çalışmalarına da değinen Milletvekili Ölmeztoprak, 2025 yılı itibarıyla yeni konutların doğalgaza kavuşacağını ve şehir genelinde kapsamlı bir doğalgaz altyapısı için çalışmalara hız verdiklerini kaydetti. Malatya’nın her köşesine doğalgazı ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti.